Ballina Bota Shpërthen vullkani i filmit James Bond, anulohen qindra fluturime

Shpërthen vullkani i filmit James Bond, anulohen qindra fluturime

Vullkani i shfaqur në filmin James Bond ka shpërthyer duke shkaktuar një valë të gjatë tymi. Vullkani ndodhet në jug të Japonisë.

Si pasojë e këtij shpërthimi janë anulluar qinda fluturime. Akoma nuk dihet se sa do zgjasë reja gjigande e tymit të këtij vullkani.

Ky cilësohet si shpërthimet më të mëdha të vullkaneve në Japoni dhe jo vetëm./sn/