Ballina Lajme Kosovë A ju kujtohet Rrahman Morina? Publikohet video ku thotë se Shqiptaret janë...

A ju kujtohet Rrahman Morina? Publikohet video ku thotë se Shqiptaret janë terrorist e njerëz te poshtër (VIDEO)

Në këtë emision ishte debatuar për temat, të cilat në atë kohë i preokuponin popullin shqiptar, siç ishin: pse masa merren vetëm ndaj popullit shqiptarë, e jo ndaj të tjerëve, kur do të vjen demokracia në Kosovë…

Vrasja e të rinjve shqiptarë, pastaj pyetja se pse po pohoni se populli shqiptar është i barabartë me popujt e tjerë të ish Jugosllavisë dhe shumë pyetje të tjera që ishin aktuale në atë kohë./gazetalajm/