Ballina Kronika SHKUP, HAJDUTI KAPET LIVE TEKSA KRYENTE VJEDHJE NË QENDRËN KLINIKE (VIDEO)

SHKUP, HAJDUTI KAPET LIVE TEKSA KRYENTE VJEDHJE NË QENDRËN KLINIKE (VIDEO)

Një përdorues i Facebook-ut ka shpërndarë një video që tregon kapjen e një hajduti që u kap në veprim në rrethin e Qendrës Klinike në Shkup.

Vjedhja është kryer tek makinat e parkuara në parkingun e Klinikës, dhe pamjet tregojnë se si sigurimi i klinikës, në të cilën sipas dëshmitarëve, hajduti u është dorëzuar njësisë policore “Alfa”.

]Hajduti thuhet se ka vjedhur çanta nga makinat, dhe nuk ishte as i delikat, makinat nuk i ka hapur, por ua ka thyer xhamat.

Loading...