Ballina Lajme Rasti ” Alfa”, dëshmitarët flasin hapur (Video)

Rasti ” Alfa”, dëshmitarët flasin hapur (Video)

Gjykata nuk i quajti të mjaftueshme dëshmitë e dëshmitarëve të cilët garantonin se në ato çaste kanë qenë me Agimin dhe Rexhailin… Ndërkohë, gjykata pranoi deklaratat kundërthënse dhe me plot gabime të dëshmitarëve të fshehtë të prokurorisë!

Pas publikimit të këtij cikli të emisioneve, institucioneve ju minimizohet hapësira për të mos rishqyrtuar këtë lënde! Nevojitet presion edhe më i madh i opinionit.

Loading...