Ballina Lajme Bozhinovski: Shqiptarëve nuk ju intereson emri i vendit por biznesi

Bozhinovski: Shqiptarëve nuk ju intereson emri i vendit por biznesi

Gazetari Zoran Bozhinovski në emisionin ”Vetëm e vërteta” në TV Kanal 5 në pyetjen rreth shqiptarëve dhe kontestit të emrit të Maqedonisë, shkruan Telegrafi Maqedoni.

Në pyetjen, a do të pranonin shqiptarët ndërrim të emrit, Bozhinovski u përgjigj ”Shqiptarët janë popull që më shumë ju intereson biznesi”.
”Për interesa ekonomike duhet që të zgjidhet çdo problem që e pengon vendin të integrohet”.

Loading...