Ballina Kronika VIDEO/ Ndodh në Rusi, i dehuri shkatërron me tank supermarketin për një...

VIDEO/ Ndodh në Rusi, i dehuri shkatërron me tank supermarketin për një shishe verë

Një burrë i dehur ka vjedhur një tank nga një shkollë ushtarake ruse në Murmansk dhe ka shkatërruar një supermarket. Ai e ka marrë këtë vendim pasi ishte i dëshpëruar për një tjetër shishe me pije alkoolike.

I dehuri i dha tankut nëpër qytet përpara se të arrinte në një supermarket. Ai hyri së bashku me tankun në supermarket duke e shkatërruar tërësisht dhe vodhi një shishe tjetër vere. Pasi mori verën u nis në një rrugicë të ngushtë ku prishi edhe një makinë të parkuar.

Por policia arriti që ta arrestojë të dehurin përpara së të shkaktonte dëme edhe më të mëdha

Loading...