Ballina Lajme TUSK: HISTORIA E BALLKANIT ËSHTË MË DRAMATIKE SESA NË SKENËN E SERIVE...

TUSK: HISTORIA E BALLKANIT ËSHTË MË DRAMATIKE SESA NË SKENËN E SERIVE “LOJA PËR FRON”

Presidenti i Këshillit Evropian, Donald Tusk vlerësoi sonte në Sofje se historia e Ballkanit është më dramatike dhe më interesante sesa në skenën e serive “Loja për fron”.

“Të gjithë do të dëshironin që skenarët e ardhshëm ne t’i kemi sa më pak dramatik për të ardhmen e Ballkanit. Stabiliteti, siguria, prosperiteti, kjo është ajo që njerëzit në të gjithë rajonin e meritojnë dhe qëllimi i BE-së është të ndihmojë që skenar të bëhet realitet”, tha Tusk në ceremoninë e hapjes së Presidencës bullgare

Loading...