Ballina Bota Trump i quajti ‘shtete të ndyra’! Flet ish-marinsi: Ja pse Presidenti ka...

Trump i quajti ‘shtete të ndyra’! Flet ish-marinsi: Ja pse Presidenti ka të drejtë!

Një ish-ushtarak, Erik Prince i ka dalë në mbrojtje Donlad Trump në lidhje me deklaratat e këtij të fundit për disa vende, duke i quajtur ata ‘shtete të ndyra’.

“Unë jam i lumtur që kam një president që do të flasë hapur me të vërtetën në negociata”, u shpreh Erik Prince në lidhje me komentet që ka bërë Presidenti i SHBA-ve, Donald Trum në lidhje me disa shtete të varfëra duke i quajtur ‘shtete të ndyra’.

“Nëse presidenti thotë se disa vende janë nevojtore, ai ka të drejtë”, u shpreh Prince për Breitbart News Tonight.

Unë e di që presidenti është sulmuar edhe në lidhje me komentet që ai bëri për Haitin,dhe unëjam i pari që mund të flas për Haitin.

Sepse kur kam qenë një ushtarak i ri në vitin 1994, Bill Clinton vendosi të pushtojë Haitin, dhe unë kam qenë atje. Ne ishim pregatitur për të vrarë, dhe kjo nuk ndodhi sepse na zbrapsi sulmi i armikut, por sepse uji ishte shumë i keq dhe ne na duhej që të notonim.

Aty jetonin 2.5 milion njerëz që uji I tyre derdhej në atë vend dhe në rast se do të vendosnim të notonim në do të merrnim aq shumë të shtëna, dhe sëmundje sa për 6 vjet ne nuk do mund të dhuronim më gjak, prandaj ai ka të drejtë kur i quan këto vende nevojtore.

Loading...