Ballina Lajme Tërmet në Maqedoni (FOTO)

Tërmet në Maqedoni (FOTO)

Në lëkundje e tokës është ndjerë në afërsi të qytetit të Velesit.
Intensitetit i dridhjes ka qenë 2.6 shkallë sipas Rihterit, 6 kilometra nga Lozova, shtatë nga Velesi dhe 44 nga Shkupi.
Dridhja ka ndodhur në orën 19:07 minuta.

Loading...