Ballina Lajme Pse aparat për të numëruar paratë në zyrën e Ali Ahmetit?

Pse aparat për të numëruar paratë në zyrën e Ali Ahmetit?

Në një foto të publikuar nga aktivistët e BDI menjëherë pas miratimit të Ligjit të gjuhës shqipe, shifet Ali Ahmeti në një zyrë pune duke shikuar nga portreti i komandantit legjendar Adem Jashari.

Megjithate në atë foto vërehet një aparat për të numëruar para, që shpesh jemi mësuar ta shofim nëpër banka, dhe këmbimore dhe jo nëpër zyra partiake.

Ç’kërkon aparati për të numëruar para në një zyrë partiake?

Shtrohet pyetja për cilat para mund të përdoret ai aparat numërimi?

Në të njejtën foto nuk ka as një kompjuter e as fax, si mjete pune qe shpesh herë janë në një zyre pune.fol.mk

Loading...