Ballina Kronika Përleshje e përgjakshme në Ohër, një person theret me thikë

Përleshje e përgjakshme në Ohër, një person theret me thikë

Në orën 17 e 15 në Ohër, ka ardhur deri tek përleshja në mes 55-vjeçarit A.H dhe farefisit të tij, 60 vjeçari U.X.
Policia sot ka informuar se në përleshjen A.H me thikë e ka therur farefisin më të moshuar në pjesën e dorës dhe kokës.
Policia ka arrestuar sulmuesin.

Loading...