Ballina Jetë & Stil Në akull për t’i realizuar fotografitë e fejesës (FOTO)

Në akull për t’i realizuar fotografitë e fejesës (FOTO)

Josh Morris dhe Morgan Daye, një çift nga Tennessee, bën diçka më ndryshe se çiftet e tjera, kur u fejuan, transmeton Klan Kosova.

Ata vendosën që fotografitë e fejesës së tyre t’i realizonin përpara ujëvarës – Bald River Falls.

Ujëvara ishte e ngrirë – dhe ndërkohë që ishte pak rrezik, çifti ka arritur që në bashkëpunim me fotografin e tyre, të realizojnë foto të mahnitshme.

Fotot janë unike – çifti ka planifikuar martesën e tyre për muajin maj të këtij viti.

Loading...