Ballina Lajme Maqedoni Gostivari Lajm: Adnan Ismaili ”hyn” në filmat e Iskenderit (VIDEO)

Gostivari Lajm: Adnan Ismaili ”hyn” në filmat e Iskenderit (VIDEO)

Adnan Ismaili njëri nga themeluesit e Lëvizjes BESA dhe tani në krahë të ”PUCISTEVE”, thuhet se ka ”hy” në Filmat e Iskenderit i cili luante rolin negativ dhe të pamëshirshmit duke qëndruar ”nëntoka”.

Kjo i lidhë shumë në pamjen fizike dhe në ate se sic e perceptojnë njerzit nga jashtë ngjashmërinë e veprimeve të të dy Figurave.

Ndryshe, Iskender ka luajtur në filmin LUGINA E UJQVE dhe ka pasur rolin negativ.

Marrë nga: www.gostivarilajm.com/adnan-ismaili-hyn-ne-filmat-e-iskenderit-video/

Loading...