Ballina Lajme MPB KA PUBLIKUAR VIDEO NGA AKSIONI I DJESHËM POLICOR NË SHKUP

MPB KA PUBLIKUAR VIDEO NGA AKSIONI I DJESHËM POLICOR NË SHKUP

MPB ka publikuar video nga aksioni i djeshëm policor në objektet hotilerike dhe klubet e natës, raporton SHENJA.