Ballina Lajme Teuta Arifi shpenzon 50.000 euro që portalet ta shajnë Bilall Kasamin e...

Teuta Arifi shpenzon 50.000 euro që portalet ta shajnë Bilall Kasamin e Besës

Mësohet se kryetarja në ikje, Teuta Arifi ka ndarë një buxhet marramëndës për 5 portale në Tetovë që ekzkluzivishtë ta ofendojnë kryetarin e Besës, Bilall Kasamin, njëkohësisht edhe kundërkandidati i saj. Ne i kemi të njohur emrat e portaleve, të cilat kanë marrë shuma të majme dhe për çdo ditë e sulmojnë Bilall Kasamin. Për shkaqe etike nuk do t’i publikojmë emrat e këtyre portaleve por ato lehtësisht mund t’i vërej çdo qytetarë nga shpifjet e shumta që këto portale i postojnë.

Marrë nga rrugadrejt.com

Teuta Arifi shpenzon 50.000 euro që portalet ta shajnë Bilall Kasamin e Besës

Loading...