Ballina Lajme Tetovë, Ziadin Sela viziton stendën e Lëvizjes Besa, Kasami përshëndetet me aktivistët...

Tetovë, Ziadin Sela viziton stendën e Lëvizjes Besa, Kasami përshëndetet me aktivistët e Aleancës për Shqiptarët (FOTO+VIDEO)

Ziadin Sela bashkë me Adnan Nezirin vizituan stendën e Lëvizjes BESA, duke u dhënë vëllazërisht mesazhin aktivistëve të Lëvizjes Besa: “Zgjedhjet duhet të na bashkojnë ne si shqiptarë, e jo të na ndajnë”.

Ky mesazh u mirëprit po kaq vëllazërisht si një mundësi dhe realitet i ri në politikëbërjen tonë.

Ndërkohë, gjatë marshit nëpër Tetovë, Bilall Kasami është përshëndetur edhe me aktivistët a Aleancës për shqiptarët.