Ballina Lajme “TË PALËKUNDURIT” PARALAJMËROJNË PROTESTA, KËRKOJNË T’I MERRET MANDATI ZORAN ZAEVIT

“TË PALËKUNDURIT” PARALAJMËROJNË PROTESTA, KËRKOJNË T’I MERRET MANDATI ZORAN ZAEVIT

Shoqata “të palëkundurit” sot ka bërë thirrje për protesta, të cilat do të mbahen para vilës së presidentit të Maqedonisë, Gjorge Ivanov. Ata kërkojnë marrjen e mandatit nga kryeministri Zoran Zaev.

Marshi protestues do të nisë në orën 17:00 para zyrës së delegacionit të Bashkimit Evropian, ku do t’i drejtohen BE-së dhe NATO-s me 12 kërkesa. Organizatorë të protestave janë shoqata qytetare “Rilindja”, Këshilli mbarëmaqedonas “Makedonium”, “të pa lëkundurit”, Lëvizja për vlera civile dhe rruga e vetme.