Ballina Lajme NESËR DITË JO PUNE

NESËR DITË JO PUNE

Dita e Luftës Revolucionare të Maqedonisë, 23 tetor 2017 (e hënë), është ditë jo pune për të gjithë qytetarët e Republikës së Maqedonisë, kumtoi Minsitria e Punës dhe Politikës Sociale.

Nga Ministria qytetarëve të Republikës së Maqedonisë ua urojnë Ditën e Luftës Revolucionare të Maqedonisë.