Ballina Bota MOTI I KEQ NË VIETNAM SHKAKTON 37 VIKTIMA E 40 TË ZHDUKUR

MOTI I KEQ NË VIETNAM SHKAKTON 37 VIKTIMA E 40 TË ZHDUKUR

Përmbytjet nga moti i keq në Vietnam ka shkaktuar të paktën 37 të vdekur. Mediat raportojnë se gjithashtu numërohen edhe 40 persona të zhdukur dhe 21 të tjerë të plagosur.

Përveç jetëve të njerëzve, përmbytjet kanë shkatërruar të paktën 16.740 banesa, rrugë, tokë bujqësore e të tjera.