Ballina Bota Mbreti i Spanjës: Situata në Katalonjë është shumë serioze (VIDEO)

Mbreti i Spanjës: Situata në Katalonjë është shumë serioze (VIDEO)

Mbreti i Spanjës, Filip sot në fjalimin drejtuar popullit, porositi se situata aktuale në Katalonjë është shumë serioze.

Dy ditë pas mbajtjes së referendumit për pavarësinë në këtë rajon të Spanjës, mbreti Filip tha se liderët e Katalonisë “kanë shkelur ligjet e shtetit dhe treguan mungesë të papranueshme të besnikërisë”.

Loading...