Ballina Bota ‘Mbijetesa e shqiptarëve të Ukrainës’ (VIDEO)

‘Mbijetesa e shqiptarëve të Ukrainës’ (VIDEO)

Kjo është një pjesë e shkëputur nga dokumentari “Mbijetesa e shqiptarëve të Ukrainës”, realizuar nga Agim Xhemali në vitin 2006 me ata shqiptarë të Ukrainës, që kanë emigruar ndër shekuj në atë vend dhe ende ndihen shqiptarë në gjak…

Loading...