Ballina Lajme FOTO nga fushata e Bilall Kasamit në Tetovë

FOTO nga fushata e Bilall Kasamit në Tetovë

Gjatë ditës së sotme u takuam dhe dëgjuam hallet e banorëve të Reçicës së vogël, Drenovecit dhe afarsitëve të qendres së re tregtare. Ata kanë vendosur tashme të votojnë për një jetë të re./Bilall Kasami