Ballina Lajme Dimitrov në takim të Këshillit të përhershëm të OSBE-së

Dimitrov në takim të Këshillit të përhershëm të OSBE-së

Ministri i Punëve të Jashtme i Republikës së Maqedonisë Nikolla Dimitirov sot do të mbajë fjalim në Këshillin e Përhershëm të OSBE-së në Vjenë.

Në takim, siç kumtoi MPJ-ja, Dimitrov do të informojë për zbatimin e agjendës reformuese të Qeverisë së Republikës së Maqedonisë, në pajtim me Programin për punën dhe Planin e akcizës 3-6-9, si dhe për qasjen pozitive të Maqedonisë në kontekst të bashkëpunimit rajonal.