Ballina Lajme Bilall Kasami: Në relacionet me Turqinë ndjekim politikën zyrtare të shtetit shqiptar...

Bilall Kasami: Në relacionet me Turqinë ndjekim politikën zyrtare të shtetit shqiptar (VIDEO)

Gjatë takimit parazgjedhor në bastionin e Lëvizjes Besa Teteks 1 në Tetovë, kryetari i Lëvizjes Besa dhe njëkohësisht kandidati i saj për kryetar të Tetovës, Bilall Kasami ka folur edhe për relacionet e kësaj partie me Turqinë:
“Mbrëmë u ktheva nga Turqia dhe këtu nuk ka nevojë për sqarime shtesë. E dini se shqiptarët një ndër shtetet më mike, bashkë me Shtetet e Bashkuara të Amerikës, e kanë edhe Turqinë. Turqia ka realizuar projekte në komunat shqiptare më shumë se qeveria e Maqedonisë. Politikanët tanë ta llogarisin si shtet armiqsor, kjo është e turpshme…”
Deklarata e plotë në videon e mëposhtme:

Loading...