Ballina Bota VIDEO / Para dhe pas goditjes. Në duart e Irmës, të forcës...

VIDEO / Para dhe pas goditjes. Në duart e Irmës, të forcës shkatërrimtare të natyrës

Në këto momente, Florida po goditet nga ‘stuhia më katastrofike’ që ka parë ndonjëherë, me uraganin Irma që sjellë tornado, një rritje të detit prej 15 metra, përmbytje dhe erëra 200 km/h.

Në orët e fundit, Irma është forcuar në një stuhi të Kategorisë 4.

Syri i saj pritet të kalojë Florida Keys këtë mëngjes përpara se të lëvizë “afër ose përgjatë bregut perëndimor të gadishullit”, ku kërcënon me përmbytje deri në 4.6 metra – të mjaftueshme për të mbuluar një shtëpi.

Ndërkohë, shihni më poshtë një video të ishujve ku Irma ka kaluar tashmë, para dhe pas goditjes.

Loading...