Ballina Lajme TETOVË, SHIU I RRËMBYESHËM DHE ERA E FUQISHME SHKAKTUAN SHUMË DËME MATERIALE...

TETOVË, SHIU I RRËMBYESHËM DHE ERA E FUQISHME SHKAKTUAN SHUMË DËME MATERIALE (FOTO)

NË LAGJEN SHIPAD NË TETOVË, NGA ERA ËSHTË RRËZUAR ÇATIA E NJË NDËRTESE KU PËR FAT TË MIRË NUK KA PASOJA NË NJERËZ POR VETĒM DISA VETURA TË DËMTUARA.

EKIPET E ZJARRËFIKSVE KANË DALË NË TEREN DHE JANË DUKE E REGULLUAR EDHE NJË ÇATI TJETËR TË NJË NDËRTESE E CILA ËSHTË GATI PËR TU RRËZUAR.

EKIPET E POLICISË JANË NË VEND NGJARJE DHE MBAJNË SIGURI PËR PERSONAT QË KALOJNË PËRRETH NDËRTESAVE.

POASHTU SONTE EDHE NË AFËRSI TË KOMUNËS SË TETOVËS ËSHTË RRËZUAR NJË DRU KU KA DËMTUAR NJË VETURË.

Loading...