Ballina Lajme Rajoni Skena apokaliptike nga Zara e Kroacisë, qyteti duket sikur ka kaluar uragani...

Skena apokaliptike nga Zara e Kroacisë, qyteti duket sikur ka kaluar uragani (FOTO)

Shiu që nuk mbahet mend në 30 vjetët e fundit shkaktoi përmbytje të mëdha në Zarë. Vetëm për 3 orë e gjysmë ranë rreth 250 litra shi për metër katrorë. Në qytet janë vërshuar spitali, shtëpi, qendra tregtare dhe parqe.

Loading...