Ballina Lajme Seancë gjyqësore për rastin e Kumanovës

Seancë gjyqësore për rastin e Kumanovës

Seancë e re gjyqësore për rastin “Lagja e Trimave” duhet të vazhdojë sot me fjalën përfundimtare të mbrojtjes.

Prokuroria në fjalën përfundimtare kërkoi dënim maksimal për të akuzuarit “, të cilët ngarkohen për veprën “terrorizëm” dhe “pjesëmarrje në grupe terroriste”.