Ballina Lajme Një prind i drejtohet kandidatit të BDI-së për komunën e Zhelinës: Mos...

Një prind i drejtohet kandidatit të BDI-së për komunën e Zhelinës: Mos i manipuloni fëmijët për interesat tuaja personale!

Zekjirja Kamberi

I nderuar kandidat i BDI-se per komunën e Zhelinës,
Unë jam Zekjirja Kamberi prindi i Mirhanit, të cilin e pashë në fotografinë e publikuar nga ju si kandidati i BDI-se , me fëmijët e fsh.Novosellës.
I nderuar z.Fatmir, djali im nuk i ka plotesuar as 17 vite jetë dhe ju kisha apeluar juve si kanidat që mos i manipuloni fëmijët për interesat e juaja personale. Lereni fëmijët të jetojnë jetën të lirë, ata janë ende shumë të vegjël, ju lutem deri në Zot.

Loading...