Ballina Lajme NESËR DITA E FUNDIT PËR KANDIDATURAT E ZGJEDHJEVE LOKALE

NESËR DITA E FUNDIT PËR KANDIDATURAT E ZGJEDHJEVE LOKALE

Vetëm edhe një ditë i ndan partitë politike në përzgjedhjen dhe dorëzimin e kandidaturave në Komisionin Shtetëror Zgjedhor për zgjedhjet lokale të 15 tetorit. Edhe pse tashmë janë përfunduar pjesa më e madhe e emrave, ende në disa komuna partitë kanë dilema marrë parasysh analizat dhe rejtingjet e brendshme për çdo kandidat potencial. Shumë nga emrat e përfolur për kandidatë që janë të pakonfirmuar mbetën të zyrtarizohen në kuvendet qendrore të partive politike që mbahen sonte.