Ballina Kronika Kallzim penal kundër kryetarit të Velesit

Kallzim penal kundër kryetarit të Velesit

Policia parashtroi kallëzim penal për kryetarin aktual të Velesit, Sllavço Çadiev. MPB-ja përmes kumtesës informoi se ekziston dyshimi se Çadievi ka kryer vepër penale. “Shpërdorim të detyrës zyrtare” përderisa ka qenë kryetar i Këshillit. Sipas policisë, kryetari i Komunës Çashkë të Velesit ka bartur të drejtën e pronësisë së pushimores që ka qenë në pronësi të qytetit Veles. Sllavço Çadiev e fitoi mbështetjen e VMRO-DPMNE-së dhe do të jetë kandidat i opozitës për zgjedhjet e ardhshme lokale./am/

Loading...