Ballina Lajme Ajrullahu, i pari i listës së këshilltarëve të PDSH-së në Shkup

Ajrullahu, i pari i listës së këshilltarëve të PDSH-së në Shkup

SHPËRNDAJE

Idriz Ajrullahu, do të jetë bartës i listës së këshilltarëve të Partisë Demokratike Shqiptare (PDSH) për Qytetin e Shkupit, njofton Zhurnal.mk

Kështu kanë vendosur degët e PDSH-së në Qytetin e Shkupit. Ajrullahu ka marr mbështetjen edhe të kryesisë së partisë dhe kryetarit të kësaj partie Menduh Thaçi. Ai ëdhtë një afaristë i njohur i Shkupit dhe anëtar i PDSH-së që nga themelimi.

Po ashtu PDSH do të garojë me listë këshilltarësh edhe në komunën e Sopishtës së Shkupit. Bartës liste në këtë komunë PDSH e ka caktuar, Bajram Beadinin.