Ballina Argëtim “Maasai Cricket Warriors”, kështu luhet në Kenia (FOTO)

“Maasai Cricket Warriors”, kështu luhet në Kenia (FOTO)

SHPËRNDAJE

Në Kenia, Afrikë, lojtarët shfaqin nivelet e tyre të kriketit për të përcjellë mesazhe dhe ndërgjegjësim kundër padrejtësive sociale në komunitetin e tyre.

Në këtë shtet ka mjaftë lojëra popullore dhe të çuditshme njëherësh, të silat përdoren jo vetëm për argëtim, por edhe për të dhënë mesazhe sociale./mapo/