Ballina Argëtim “Planeti i majmunëve”, 56,5 milionë dollarë të ardhura në kinematë amerikane

“Planeti i majmunëve”, 56,5 milionë dollarë të ardhura në kinematë amerikane

SHPËRNDAJE

Filmi “The War-Il, Pianeta delle Scimmie”, (Planeti i majmunëve) u rendit këtë fundjavë në vendin e parë të mbledhjes së të ardhurave në kinematë amerikane me 56,5 milionë dollarë.

Filmi i tretë i sagës pozicionohet në vendin e dytë mes të ardhurave të mbledhura nga filmi i dytë “Apes Revolution” (me 72,6 milionë) dhe nga i pari “L’Alba del Pianeta delle Scimmie” (me 54,8 milionë).

Zbret në vendin e dytë “Spider-Man: Homecoming” me 45,2 milionë në fundjavë dhe 208,2 milionë në total në dy javë.
Ka mbledhur 18,9 milioni dhe qëndron në pudium “Cattivissimo me 3”, për një total në tre javë prej 187,9 milionë.

“Wonder Woman” qëndron në vendin e katërt me 6,8 milionë dhe një total prej 380,6 milionë në shtatë javë. Një tjetër hyrje në dhjetëshen më të mirë është edhe filmi horror “Wish Upon”, që renditet i shtati me 5,5 milionë./ata/