Ballina Argëtim Aktorët që u “zhdukën” nga ekranet televizive (FOTO)

Aktorët që u “zhdukën” nga ekranet televizive (FOTO)

Një rol që mbahet mend mund të jetë një triumf për aktorët por është poashtu e vështirë të “dalësh” nga ky rol.

Më poshtë mund të shihni disa aktore që kanë arritur kulmin e karrierës dhe më pas janë larguar nga vëmendja mediatike, transmeton Klan Kosova.

Jennifer Grey
Dirty Dancing, 1987
Edward Furlong
Terminator 2: Judgment Day, 1991
Robert Patrick
Terminator 2: Judgment Day, 1991
Jake Lloyd
Star Wars: Episode I — The Phantom Menace, 1999
Wesley Snipes
Blade, 1998
Macaulay Culkin
Home Alone, 1990

Home Alone 2: Lost in New York, 1992