Ballina Opinione Vaj halli për një popull që voton dhe ka një lider të...

Vaj halli për një popull që voton dhe ka një lider të tillë, i cili nuk i siguron popullit “dritë” !

SHPËRNDAJE
Orhan Ibrahimi

Ali Ahmeti alias “kryeplaku” pati deklaruar: ” se nuk sheh dritë në fund të tunelit ” !
Vaj halli për një popull që voton dhe ka një lider të tillë, i cili nuk i siguron popullit “dritë” !
“Dritë” (liri) e cila nuk ndriçon dhe rrezaton në jetën e tyre, e kjo sëpaku duhet të duket në fund të tunelit.
Pse mashtron dhe gënjen kaq troç ?!
U habitëm pse nuk vazdhon të gënjejë, manipuloj dhe të mashtroj njejtë ashtu siç ka mashtuar, manipuluar dhe gënjyer sot e gjashtëmbëdhjetë vjet, se shqiptarët kanë “dritë” (liri).
Vaj halli për një popull që voton dhe pretendon të bëhet lider një njeri që ortaku i tijë Alinë e quan “kryeplak” (që i ven vetës epitetet e intelektualit, atdhetarit, reformatorit etj), i cili shkarkon një shqiptar (bashkëmendimatar dhe kontribues për ta bërë këtë njeri lider) nga kryesusi i këshillit kumunal dhe sëbashku me partitë politike maqedone vendos një kryesus maqedon.
Pse kaq troç tradhëton ato gjëra të shenjta që i ke proklamuar?!
Vaj halli për një popull që do të vazhdoj të votoj dhe t’i i besoj këtyre “liderëve”, edepsëz e të pafytyrë, hajna dhe krminel !
Si çka i llogarisin shqiptarët, këta “lider” që veprojnë dhe tradhëtojnë kaq torç ?!
Turmë, kope, qenie biologjike pa intelekt apo popull pa ndërgjegje kombëtare !