Ballina Kronika VIDEO/Mekaniku tërhiqet zvarrë nga makina që rrëshqet nga karroatreci

VIDEO/Mekaniku tërhiqet zvarrë nga makina që rrëshqet nga karroatreci

SHPËRNDAJE

Ky është momenti kur një mekanik tërhiqet zvarrë nga makina, e cila rrëshqet nga karroatreci me të cilën ishte transportuar.

Mekaniku aksidentalisht bëri që mjeti të ulej përpara kohe në toke, e për të ndaluar që të rrëshqiste u mbajt fort pas saj në pjesën e përparme.

Çuditërisht mjeti u ndal pa u ulur plotësisht në tokë, dhe punonjësi si shpërblim mori përqafimin e pronares së mjetit.