Ballina Lajme Kosovë Qarkullimi nëpër rrugët e Kosovës, i lehtësuar

Qarkullimi nëpër rrugët e Kosovës, i lehtësuar

SHPËRNDAJE

Qarkullimi i automjeteve në të gjitha rrugët nacionale dhe rajonale në tërë vendin vazhdon të zhvillohet me lehtësi, njofton Ministria e Infrastrukturës.

Në një komunikatë për media të kësaj ministrie, thuhet se gjatë gjithë kohës, kompanitë e kontraktuara nga Ministria e Tregtisë, po punojnë në largimin e borës dhe në mirëmbajtjen e rrugëve, ndërsa menaxherët rajonalë po vazhdojnë të monitorojnë gjendjen e tyre.