Ballina Lajme Kushtet tona janë të arsyeshme, nuk duam t’ju marrim diçka maqedonsve, por...

Kushtet tona janë të arsyeshme, nuk duam t’ju marrim diçka maqedonsve, por duam drejtat tona (VIDEO)

SHPËRNDAJE

Lideri i LR-PDSH-së, Ziadin Sela sonte në intervistën që po zhvillohet në emisionin ClickPlus të TV21, theksoi kushtet tona janë të arsyeshme, ne nuk duam t’ju marrim diçka maqedonsve, por i duam të drejtat tona.

“Kushtet tona janë të arsyeshme, ne nuk duam t’ju marrim diçka maqedonsve, por ne themi që tatimet tona që i paguajmë në Tetove t’i leni gjysmat në Tetovës, paratë tona t’i lishojnë në shkollat tona, dhe nga ana tjetër ne i shohim paratë tona që i investojnë në projekte maqedone Shkupi 2014”, theksoi Sela.