Ballina Lajme Zekiri: Kërcënimet ndaj Lajm-it tregojnë në çfarë derexhe ka rënë DUI

Zekiri: Kërcënimet ndaj Lajm-it tregojnë në çfarë derexhe ka rënë DUI

Kandidati për deputet dhe ish gazetari, Muhamed Zekiri, ka shprehur përkrahje të parezervë për gazetën Lajm dhe drejtorin e gazetës, Fejzi Hajdari.

“Perkrahje te parezerve per Fejzi Hajdarin dhe gazeten Lajm. Çdo kercnim ndaj jush deshmon se sa qyqar jane dhe ne çfare derexhe kane ra pushtetaret e DUI-te.
Denimin do ta marin me 11 dhjetor nga populli, jane me shume se te vetedijshem per kete andaj sillen si te çoroditur”, ka shkruar Zekiri në mesazhin e tij përkrahës.