Ballina Lajme RDK-Likovë mbështet PDSH-në në zgjedhjet e 11 dhjetorit

RDK-Likovë mbështet PDSH-në në zgjedhjet e 11 dhjetorit

Rilindja Demokratike Kombëtare-Likovë, mbështet Partinë Demokratike Shqiptare në zgjedhjet parlamentare të 11 Dhjetorit të 2016, njofton agjencia e lajmeve INA.  Marrveshja është arritur në mes Nënkryetarit të PDSH-së Orhan Ibrahimi dhe Kryetarit te RDK-Likovë, Juksel Hyseni. (INA)

Loading...