Ballina Kronika Polici pervers ngacmon 24-vjeçaren, ndëshkimi ishte i rëndë

Polici pervers ngacmon 24-vjeçaren, ndëshkimi ishte i rëndë

Një polic britanik është shkarkuar nga puna dhe më pas është arrestuar, pas publikimit të disa bisedave me një vajzë 24-vjecare.

Ish-polici pasi kishte filluar të njihej me vajzën që e gjeti në internet, ka filluar ti dërgojë foto intime.

Ai teksa ishte i veshur me uniformën e policisë, bënte foto të papërshtatshme dhe i dërgonte vajzës duke i kërkuar edhe asaj që të bënte të njëjtën gjë.

Mirëpo, vajza nuk i ka kthyer foto nudo, por biseda i është zbuluar dhe menjëherë janë marrë masa ndëshkuese ndaj tij.