Ballina Lajme Plaku që paralajmëroi shqiptarët për mashtrimet e Ali Ahmetit dhe BDI-së 2...

Plaku që paralajmëroi shqiptarët për mashtrimet e Ali Ahmetit dhe BDI-së 2 vite më parë

SHPËRNDAJE

Plaku që paralajmëroi shqiptarët për mashtrimet e Ali Ahmetit dhe BDI-së 2 vite më parë