Ballina Diaspora Lëvizja Besa vë në lëvizje diasporën në Hamburg dhe Berlin

Lëvizja Besa vë në lëvizje diasporën në Hamburg dhe Berlin

Veprimtarë të Lëvizjes Besa kanë publikuar foto nga takimi i tyre në Hamburg për sensibilizimin e diasporës shqiptare për pjesëmarrje në zgjedhjet e parakohshme parlamentare të 11 dhjetorit në Maqedoni. Ata kanë nisur parapërgatitjet për një udhëtim të organizuar me autobusë dhe kanë caktuar 7 dhjetorin si datë të udhëtimit për në vendlindje dhe 14 dhjetorin si datë të kthimit.