Ballina Lajme Lëvizja BESA në Berlin me udhëtim të organizuar për zgjedhjet parlamentare në...

Lëvizja BESA në Berlin me udhëtim të organizuar për zgjedhjet parlamentare në Maqedoni

SHPËRNDAJE

Havzi Zekiri, aktivist i Lëvizjes Besa në Berlin, ka publikuar një video në profilin e tij në Facebook, ku i njofton shqiptarët që punojnë dhe veprojnë në Berlin dhe më gjerë në Gjermani, se me rastin e zgjedhjeve të parakohshme parlamentare në Maqedoni të 11 dhjetorit, do të ketë udhëtim të organizuar nga diaspora. Për më shumë informacione shikojeni videon në vazhdim: