Ballina Lajme JA BARTËSIT E LISTAVE TË BDI-SË NË GJASHTË NJËSI ZGJEDHORE

JA BARTËSIT E LISTAVE TË BDI-SË NË GJASHTË NJËSI ZGJEDHORE

Këshilli i përgjithshëm i Bashkimit Demokratik për Integrim miratoi unanimisht propozimin e Kryesisë për listën e kandidatëve për deputetë me emrat e bartësve si vijon:

6. Ali Ahmeti
1. Artan Grubi
2. Ejup Halimi
3. Nafi Durmishi
4. Artin Spahiu
5. Agim Shaqiri
7. Xhevdet Spahiu

Kryetari i BDI-së Ali Ahmeti përshëndeti vendimin e këshillit dhe u shreh optimist për punën që këta kandidatë do të bëjnë gjatë fushatës dhe si deputetë të ardhshme të parlamentit të vendit. (INA)