Ballina Lajme Anketë e re: BDI 9, BESA 7, PDSH 4 për qind

Anketë e re: BDI 9, BESA 7, PDSH 4 për qind

Sa po afrohen zgjedhjet, vazhdon të ngushtohet dallimi mes partive në pushtet dhe në opozitë. Sipas anketës së fundit të publikuar në mediumet maqedonase, VMRO-DPMNE mbetet në epërsi vetëm me 2 për qind në krahasim me LSDM-në. Anketa e realizuar me 1.600 të anketuar, tregon se VMRO-DPMNE tani ka rejting 27 për qind, kurse LSDM 25 për qind, transmeton Gazeta Lajm. Dallimi njësoj i vogël është edhe mes BDI-së dhe Lëvizjes BESA. BDI tani ka 9 për qind rejting, BESA 7 për qind, kurse PDSH 4 për qind.