Ballina Kronika Video/ Ja pamjet e frikshme të aksidenteve që ndodhin nëpër Shqipëri

Video/ Ja pamjet e frikshme të aksidenteve që ndodhin nëpër Shqipëri

Aksidentet në vendin tonë janë të shpeshta dhe fatkeqësisht shpeshherë me pasoja të rënda. Për këtë arsye, janë marrë masa të shumta, por që nuk e kanë ulur numrin e viktimave.

Policia ka bërë fushata sensibilizuese për shoferët dhe duke marrë masa të ashpra, që nuk kanë rezultuar efikase. Një video me pasoja nga aksidentet është bërë publike, ku sërish kërkohet që të respektohen rregullat e qarkullimit.

Videoja e mëposhtme tregon se çfarë ndodh kur nuk respektohet semafori.

 

Loading...