Ballina Lajme Tablloja e krimeve nga sllavo-maqedonasit dhe argatët e tyre shqipfolës

Tablloja e krimeve nga sllavo-maqedonasit dhe argatët e tyre shqipfolës

Eugen Shehu
Elektorati shqiptar ne Maqedonine Shqiptare,ka nje tabllo te krimeve nga qeverite kolonialiste sllavomaqedonase dhe argateve te tyre shqipfoles.
Kjo tabllo nje e gjysem decenie loti,pergjakjeje e proceseve te montuara politike dhe atyre te eleminimeve fizike,do duhej te ishte udhe rrefyesi me i trishte qe do te udhezonte elektoratin patriotik dhe atdhetar te shqiptareve nen Fyrom se kujt duhet besuar pas gjithe kesaj.Pa mos haruar montimin dhe tradhetine ndaj atdhetareve dhe patrioteve me rastin e Kumanoves.
Sllavomaqedonasit qofshin shovenistet e njeres pale qofshin ato neokomunistet ne palen tjeter ishin jan dhe do te jetojne me fobine ndaj shqiptareve qe e kan te instituciolinazuar,por shqiptaret me 11.dhjetor.duhet ti frenojne sherbetoret e tyre shqipfoles.

Loading...