Ballina Lajme BDI-në e shëndërrojnë në Biftek Parti?! (FOTO)

BDI-në e shëndërrojnë në Biftek Parti?! (FOTO)

Në rrjetet sociale kanë vazhduar talljet dhe ironizimi me sekretarin e përgjithshëm të BDI-së, Abdilaqim Ademi, të cilin raporti i revizionit e nxorri për keqpërdorime sidomos me ushqimet nëpër restorante. Ndërsa një përfaqësues i BESA reagoi se si mund të jetë një biftek 87 euro që e ka porositur Ademi. (INA)

Loading...